Diensten

Bestelauto

Bedrijfswagens vormen het kloppende hart van vele ondernemingen, waarin efficiëntie, functionaliteit en veiligheid hand in hand gaan. CARlectra Inbouwspecialisten BV begrijpt als geen ander het belang van het optimaliseren van bedrijfswagens om aan de diverse behoeften van moderne bedrijven te voldoen. Met een breed scala aan accessoires en inbouwmogelijkheden bieden wij op maat gemaakte oplossingen die de productiviteit verhogen en de veiligheid verbeteren.

Bestelauto

Een van de belangrijkste aspecten van een goed uitgeruste bedrijfswagen is de inrichting. Met onze bedrijfswageninrichting kunnen we de laadruimte van de wagen volledig aanpassen aan de specifieke vereisten van uw bedrijf. Van opbergkasten en ladesystemen tot werkbanken en schappen, wij zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft en gemakkelijk toegankelijk is tijdens het werk.

Naast een functionele inrichting bieden wij ook een scala aan technologische upgrades. Omvormers maken het mogelijk om elektrische apparaten van stroom te voorzien, terwijl geavanceerde camera’s en navigatiesystemen de veiligheid en efficiëntie van uw wagen verbeteren. Met integratieopties zoals CarPlay kunt u naadloos verbonden blijven met uw digitale wereld, zelfs onderweg.

Veiligheid is een prioriteit, daarom bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan signaleringsapparatuur en verlichtingsopties. Van zwaailichten en LED-strips tot achteruitrijcamera’s en parkeersensoren, wij helpen u om uw weg veilig te vinden, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Daarnaast kunnen wij uw bedrijfswagen voorzien van opvallende belettering en branding, zodat uw voertuig een krachtig marketinginstrument wordt waar u ook gaat. Sidesteps en sidebars verbeteren niet alleen de toegankelijkheid van uw wagen, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan het exterieur.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een persoonlijke touch, bieden wij ook opties voor het aanpassen van het uiterlijk van uw bedrijfswagen. Van speciale wielen en verlagingsets tot optische styling bodykits, wij kunnen uw wagen transformeren tot een uniek en opvallend voertuig dat de aandacht trekt waar u ook gaat.

Interieurcomfort is ook belangrijk, daarom bieden wij hoogwaardige lederen bekledingsopties en upgrades zoals cruisecontrol om uw rijervaring te verbeteren. En om ervoor te zorgen dat uw investering goed beschermd is, bieden wij ook geavanceerde beveiligingssystemen die uw bedrijfswagen veilig houden, waar deze ook geparkeerd staat.

Bij CARlectra Inbouwspecialisten BV streven we ernaar om uw bedrijfswagen te transformeren tot een krachtig en veelzijdig gereedschap dat perfect aansluit bij de unieke behoeften van uw bedrijf. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw bedrijfswagen niet alleen een voertuig is, maar een essentieel onderdeel van uw bedrijfsactiviteiten.

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!