Diensten

Voertuig- beveiliging

Bij de keuze voor SCM Klasse 1 tot 5 voertuigbeveiligingssystemen en Keyless Block is
CARlectra uw ideale partner voor de professionele inbouw. Ons deskundige team begrijpt de unieke behoeften
van uw voertuig en zorgt ervoor dat het beveiligingssysteem correct wordt geïnstalleerd en voldoet aan de
vereiste normen voor beveiliging.

Voertuigbeveiliging

Een Diepgaande Blik op SCM Klasse 1 tot 5, Peilzender systemen en de Keyless Block bij CARlectra

Wanneer het aankomt op het beschermen van uw waardevolle voertuig, is voertuigbeveiliging van het grootste belang. De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) is een Nederlandse organisatie die certificering en goedkeuring verleent aan beveiligingssystemen voor motorvoertuigen. Deze systemen worden onderverdeeld in vijf verschillende klassen, elk met zijn eigen mate van beveiliging en doeltreffendheid. Maar dat is niet alles, bij CARlectra bieden we ook geavanceerde Ghost & Keyless Block-technologie om uw voertuig nog beter te beschermen. Laten we eens dieper ingaan op wat elk van deze beveiligingsklassen en de Ghost & Keyless Block inhouden en waarom Carlectra de beste keuze is voor uw voertuigbeveiliging.

SCM Klasse 1: startonderbrekersysteem

Klasse 1-systemen zijn basisalarmsystemen die voertuigen voorzien van een dubbele startonderbreker. klasse 1 betekent dat de auto is voorzien van een dubbele startonderbreker. Het auto alarm in CCV klasse 1 voorkomt dat de auto kan wegrijden, zonder dat de sleutel in het contact zit. Wel zo fijn!  Carlectra biedt professionele inbouw van Klasse 1 alarmsystemen om uw voertuig te beschermen.

SCM Klasse 2: Alarmsysteem

Klasse 2-systemen bieden dezelfde basisbeveiliging als Klasse 1, naast de startonderbreker van alarm klasse 1 zijn – de deuren, motorkap en achterkant van de auto extra goed beveiligd. Wanneer onbevoegden in uw auto proberen te komen, hoort u een hard, schel geluid uit auto het alarm komen. Daarnaast springen ook de knipperlichten van de auto aan. Auto alarm klasse 2 schakelt zichzelf automatisch in wanneer u de auto op slot zet. CARlectra is uw specialist in de inbouw van Klasse 2 beveiligingssystemen.

SCM Klasse 3: Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Klasse 3-systemen bieden dezelfde basisbeveiliging als Klasse 2, maar voegen daar hellingshoekdetectie aan toe. Dit betekent dat het alarmsysteem ook reageert op pogingen om het voertuig op te tillen of te slepen. Het verhoogt de bescherming tegen diefstal en is ideaal voor voertuigen met een hoger risico. CARlectra is uw specialist in de inbouw van Klasse 3 beveiligingssystemen.

SCM Klasse 4: Alarmsysteem met voertuigvolgsysteem

Klasse 4-systemen nemen de beveiliging een stap verder door een voertuigvolgsysteem toe te voegen aan het alarm- klasse 2-3 of startonderbreker klasse 1 systeem. Als uw voertuig wordt gestolen, kan het worden getraceerd en gevolgd, wat de kans op herstel vergroot. Dit niveau van beveiliging is geschikt voor voertuigen met een gemiddeld tot hoog risico. CARlectra excelleert in de inbouw van Klasse 4 beveiligingssystemen.

SCM Klasse 5: Alarmsysteem en voertuigvolgsysteem

Klasse 5-systemen combineren de beveiligingsvoordelen van Klasse 3-alarmsystemen met de geavanceerde trackingmogelijkheden van Klasse 4-voertuigvolgsystemen. Dit biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing die effectief afschrikt, alarmeert en volgt. Klasse 5 is de hoogste standaard voor voertuigbeveiliging en wordt aanbevolen voor zeer waardevolle voertuigen. Carlectra staat garant voor de nauwkeurige inbouw van Klasse 5 beveiligingssystemen.

Klasse TV01: Peilzender systeem

Een heel klein apparaat die niet op de electronica van het voertuig wordt aangesloten maar een eigen batterij heeft die afhankelijk van het merk en type 3-5 jaar meegaat. Elke dag stuurt de peilzender een signaal af en de rest van de dag is het systeem in slaap. Wanneer er calamiteiten zijn zal de meldkamer een bericht klaarzetten voor de peilzender en zo de frequentie van het af te zenden signaal ophogen naar meerdere malen. Wanneer de meldkamer geen verplaatsing meer constateert zal men overgaan om alle bakens open te zetten en de frequentie op continu zetten. Zo kan het voertuig gepeild worden en tot op de meter nauwkeurig een locatie afgegeven worden.

Keyless Block: Extra Bescherming voor uw Voertuig

Naast de SCM Klasse 1 tot 5 beveiliging biedt Carlectra ook geavanceerde Keyless Block-technologie. Deze innovatieve oplossing beschermt uw voertuig tegen relay-aanvallen, waarbij dieven de signalen van uw keyless entry-systeem versterken om uw auto te ontgrendelen en te stelen. Met Keyless Block worden de signalen geblokkeerd wanneer u niet in de buurt bent, waardoor uw voertuig veilig blijft. Het is de ultieme bescherming voor moderne auto’s met keyless entry-systemen. In tegenstelling tot andere KE01 maatregelen is de Keyless Block Pro het enige systeem welke in de auto wordt geplaatst en niet in de sleutel. Hierdoor is niet alleen uw sleutel beveiligd maar ook uw voertuig. De Keyless Block Pro.

Ghost: Digitale CAN-BUS Startonderbreker

Ghost / IGLA is een gepatenteerd en gecertificeerd product van de Author-Alarm groep. Dit antidiefstalsysteem IGLA wordt voornamelijk gekenmerkt door het blokkeren van de motor of versnellingsbak met intelligente algoritmen, het negeren van de activeringssystemen, om ervoor te zorgen dat het voertuig niet kan rijden zonder autorisatie van de eigenaar.
Wij ontwikkelen en produceren op CAN gebaseerde antidiefstalapparatuur. Wij zijn TOP-experts in bescherming tegen voertuigdiefstal! Naast IGLA hebben wij binnen Author-Alarm Benelux nog tal van andere diefstal preventieve systemen, raadpleeg onze producten voor meer informatie.
Het kleinste en meest intelligente digitale antidiefstalsysteem ter wereld.
We hebben een beveiligingssysteem voor de meeste voertuigen. Auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, boten, bouwmachines en meer. Door meerdere verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd in de polis.
Is uw interesse gewekt in onze high-tech beveiligingsapparatuur neem dan contact op!

Conclusie

Bij de keuze voor SCM Klasse 1 tot 5 voertuigbeveiligingssystemen en Keyless Block is Carlectra uw ideale partner voor de professionele inbouw. Ons deskundige team begrijpt de unieke behoeften van uw voertuig en zorgt ervoor dat het beveiligingssysteem correct wordt geïnstalleerd en voldoet aan de vereiste normen voor beveiliging. Kies verstandig en investeer in de beveiliging van uw kostbare eigendommen met Carlectra.

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!