Over ons

Uw one-stop bestemming voor voertuigverbeteringen

Bij CARlectra geloven we dat voertuigen meer zijn dan alleen maar transportmiddelen; ze zijn een verlengstuk van uw identiteit en uw zakelijke imago. Daarom zijn we er trots op om u onze uitgebreide diensten voor auto-styling, bedrijfswagen- en camperaanpassingen aan te bieden.

CARlectra Inbouwspecialisten B.V.

Uw one-stop bestemming voor al uw in- en opbouwwerkzaamheden en voertuig modificatie!

In 2008 begon de reis van CARlectra Inbouwspecialisten B.V., een bedrijf dat de belofte van unieke voertuigverbeteringen waarmaakt.

Peter van Tuijl, de pionier achter CARlectra, had een diepgaand begrip van de passie die mensen hebben voor hun voertuigen en de wens om ze te personaliseren en te verbeteren. Dit leidde tot de oprichting van CARlectra, dat zich al snel vestigde als een toonaangevend bedrijf op het gebied van voertuigaanpassingen. Of het nu gaat om het verfraaien van het uiterlijk van uw auto met carwraps, het upgraden van het geluidssysteem of het verbeteren van de elektronica om het comfort te vergroten, CARlectra heeft altijd gestreefd naar topkwaliteit en klanttevredenheid.

Wat onderscheidt CARlectra van andere bedrijven is hun uitgebreide expertise en het vermogen om te voorzien in de diverse behoeften van hun klanten. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die CARlectra biedt:

Carwrap

CARlectra’s professionele carwrap-service stelt klanten in staat om hun voertuigen een geheel nieuw uiterlijk te geven. Met een scala aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, kunt u uw auto naar eigen smaak aanpassen en tegelijkertijd de lak beschermen.

Compleet Audio-systeem

Voor degenen die hun rijervaring naar een hoger niveau willen tillen, biedt CARlectra deskundige installatie van audioapparatuur en systemen. Van subwoofers tot surround sound, ze zorgen voor een indrukwekkende audiokwaliteit in uw voertuig.

Elektronische Upgrades

CARlectra biedt ook elektronische upgrades om het comfort en de functionaliteit van uw voertuig te verbeteren. Denk aan geavanceerde multimedia-eenheden, navigatiesystemen en meer.

Camper Ombouw

Voor avontuurlijke geesten die van roadtrips houden, biedt CARlectra camperombouw om uw voertuig om te toveren tot een comfortabele en praktische camper, zodat u overal kunt genieten van uw avonturen.

Bedrijfswageninrichtingen

Voor ondernemers en professionals biedt CARlectra op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen om de functionaliteit en efficiëntie van uw bedrijfswagen te maximaliseren.

In de afgelopen jaren is CARlectra uitgegroeid tot een begrip in de automotive wereld voor de in- en opbouw van electronica, accessoires, diefstalschadeherstel, diagnose en vul het lijstje maar verder aan. Een team van gepassioneerde mensen met alle een eigen specialisme.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige voertuigverbeteringen, bent u bij CARlectra Inbouwspecialisten B.V. aan het juiste adres. Ze combineren vakmanschap, innovatie en persoonlijke aandacht om aan al uw behoeften te voldoen en uw voertuig in iets speciaals te transformeren. Uw droomauto is binnen handbereik bij CARlectra! Ons motto UW WENS IS ONZE UITDAGING!

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!