Diensten

Privacy Glass

Bij Carlectra begrijpen we dat het volgen van uw voertuigen van essentieel belang is voor een efficiënt wagenparkbeheer. Onze geavanceerde track & trace oplossingen bieden u real-time inzicht in de locatie en prestaties van uw voertuigen, waardoor u de controle behoudt en kosten bespaart.

Ramen Tinten: Transformeer Uw Rijervaring met Stijl en Comfort

Als experts in het tinten van autoramen begrijpen we dat uw auto meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en levensstijl. Ontdek hoe het tinten van uw autoramen niet alleen stijl en privacy toevoegt, maar ook uw rijervaring aanzienlijk verbetert.

Waarom Ramen Tinten?

Ramen tinten bieden een scala aan voordelen die verder gaan dan louter esthetiek. Hier zijn enkele redenen waarom autoramentinting een slimme keuze is:

Stijl en Persoonlijkheid: Ramen tinten geven uw auto een geheel nieuwe uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een ingetogen, zakelijke look of een opvallende, sportieve uitstraling, wij bieden op maat gemaakte tintopties om aan uw wensen te voldoen.

Privacy en Veiligheid: Tinten verminderen de inkijk van buitenaf, waardoor uw persoonlijke ruimte en bezittingen worden beschermd tegen nieuwsgierige blikken. Dit draagt bij aan uw gemoedsrust en veiligheid.

Zonwering en Comfort: Autoramentinten verminderen de hoeveelheid zonlicht en warmte die uw auto binnendringt, waardoor uw rit comfortabeler wordt, vooral op warme zomerdagen. Ze bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen, wat goed is voor uw gezondheid en het interieur van uw auto.

Glare Reductie: Tinten verminderen verblinding door de zon en reflecties van andere voertuigen, waardoor uw zicht op de weg verbetert en de rijveiligheid toeneemt.

Kameleon Folie voor Uw Voorruit: Transformeer Uw Rijervaring

Met Kameleon folie voor uw voorruit kunt u de toekomst van autorijden ontdekken. Deze geavanceerde folie reageert op veranderende lichtomstandigheden, waardoor uw voorruit een ongekende veelzijdigheid krijgt. Geniet van helder zicht bij fel zonlicht en privacy bij schemering, allemaal met een vleugje stijl. Ervaar de magie van Kameleon folie en transformeer uw rijervaring in iets buitengewoons.

Uniek! Uw kunststof Camper- Caravan ramen

Wij bieden een unieke manier om uw camper of caravan ramen te tinten. Normaal kan kunststof niet geplakt worden maar wij hebben een oplossing. Informeer naar de mogelijkheden.

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!