Diensten

Bedrijfs- wagen inrichting

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het monteren van bedrijfswageninrichting? Zoek niet verder! CARlectra staat voor u klaar om uw bedrijfswagen om te toveren tot een geoptimaliseerde werkruimte die aan al uw behoeften voldoet.

Uw Partner in Bedrijfswageninrichting

Bij CARlectra zijn we gepassioneerd over bedrijfswageninrichting. Met jarenlange ervaring in de sector hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare experts op het gebied van het ontwerpen, leveren en installeren van hoogwaardige bedrijfswageninrichting voor diverse bedrijfstakken.

Ons toegewijde team van vakmensen staat garant voor hoogwaardige service en vakmanschap. We begrijpen dat elke bedrijfswagen uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Bij CARlectra bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van bedrijfswageninrichting, waaronder:

  • Advies op Maat
  • Levering van Kwaliteitsproducten
  • Professionele Installatie
  • Onderhoud en Reparatie

Onze Klanten

Bij CARlectra bedienen we een breed scala aan klanten, van zelfstandige ondernemers tot grote bedrijven. Onze klanten komen uit verschillende bedrijfstakken, waaronder bouw, installatie, transport, en meer. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en we streven ernaar om aan die behoeften te voldoen met oplossingen die zowel functioneel als kostenefficiënt zijn.

Bent u klaar om uw bedrijfswagen te optimaliseren met hoogwaardige inrichting? Neem vandaag nog contact op met CARlectra en ontdek hoe wij u kunnen helpen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

230V omvormer

Bij CARlectra begrijpen we dat moderne bedrijfswagens steeds meer afhankelijk zijn van elektrische apparatuur en technologie om efficiënt te kunnen werken. Daarom bieden wij hoogwaardige oplossingen voor het installeren van 2e accu systemen met een omvormer naar 230V in uw bedrijfswagen, zodat u altijd voldoende stroom heeft om uw werk gedaan te krijgen.

De Voordelen van een 2e accu met omvormer

Een 2e accu systeem met een omvormer in uw bedrijfswagen kan een wereld van verschil maken voor uw dagelijkse werkzaamheden. Hier zijn enkele van de voordelen die u kunt verwachten:

Onafhankelijke Stroomvoorziening: Met een extra accu i.c.m. een 230V omvormer heeft u een onafhankelijke stroomvoorziening voor al uw elektrische apparatuur, zoals gereedschap, verlichting, koeling, en meer. Dit betekent dat u niet afhankelijk bent van de accu van uw voertuig. Hierdoor kunt u altijd starten.

Ononderbroken Productiviteit: U hoeft zich geen zorgen te maken over een lege accu die uw werkzaamheden onderbreekt. Met een 2e accu systeem i.c.m. kunt u langer en productiever werken zonder onderbrekingen.

Veiligheid: Een betrouwbare stroomvoorziening is essentieel voor uw veiligheid, vooral als u elektrisch gereedschap gebruikt op locaties met beperkte toegang tot stopcontacten. Wij installeren vakkundig een groepenkast en isolatie bewaking zodat elektrische apparatuur ook buiten het voertuig gebruikt kan worden.Waar nodig breiden we uw systeem uit met een zonnepaneel, walstroom installatie of zelfs beschikken we over de mogelijkheid om een bio ethanol lader te monteren zodat uw accu’s zonder walstroom, zonlicht of draaiende motor nog steeds onderhouden wordt.

Maatwerk: Bij CARlectra bieden we op maat gemaakte systemen die perfect passen bij uw bedrijfswagen en specifieke behoeften. We werken nauw met u samen om de juiste configuratie te bepalen. informeer naar de ongekende mogelijkheden.

Professionele Installatie: Onze ervaren monteurs zorgen voor een nauwkeurige en veilige installatie van energiesysteem

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!