Diensten

Camper & Caravan

Bij CARlectra Inbouwspecialisten BV begrijpen we dat campers en caravans meer zijn dan alleen voertuigen. Ze zijn uw thuis weg van huis, uw avontuurlijke metgezel op de open weg. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan accessoires en inbouwmogelijkheden om uw camper of caravan te transformeren tot een comfortabele en functionele leefruimte, waar u ook gaat.

Camper & Caravan

Een van de meest gewaardeerde toevoegingen aan campers en caravans zijn luifels. Ze bieden niet alleen bescherming tegen zon en regen, maar creëren ook een gezellige buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur. Bij CARlectra Inbouwspecialisten BV bieden we een scala aan luifelopties, van handmatige tot elektrisch bediende systemen, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt voor uw behoeften.

Voor comfort tijdens warme dagen bieden wij airconditioningssystemen die uw camper of caravan koel houden, zelfs tijdens de heetste zomers. En voor entertainment onderweg kunnen we satellietschotels installeren, zodat u altijd toegang heeft tot uw favoriete tv-programma’s, zelfs op afgelegen locaties. Met toegevoegde wifi-connectiviteit blijft u ook online, waar u ook bent.

Een goed uitgeruste keuken is essentieel voor een aangename reiservaring. Daarom bieden wij koelkasten en vriezers die speciaal zijn ontworpen voor campers en caravans, zodat u altijd verse ingrediënten bij de hand heeft. Voor extra bescherming van uw voertuig kunnen we ook covers leveren die uw camper of caravan beschermen tegen weersinvloeden en vuil wanneer deze niet in gebruik is.

Om uw verblijf op de camping zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij automatische levelsystemen die ervoor zorgen dat uw voertuig altijd waterpas staat, zelfs op oneffen terrein. Met omvormers naar 230V kunt u elektrische apparaten van stroom voorzien, terwijl energiebewakingssystemen ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van uw energieverbruik.

Voor reizen buiten de gebaande paden bieden wij zonnepanelen aan die uw camper of caravan van stroom voorzien met behulp van zonne-energie, waardoor u volledig off-grid kunt gaan. En voor gemoedsrust onderweg bieden wij geavanceerde beveiligingssystemen die uw voertuig beschermen tegen diefstal en inbraak.

Met elektrische stortkleppen wordt het legen van uw afvaltanks een eenvoudige en hygiënische taak, waardoor u meer tijd heeft om te genieten van uw reis. Kortom, bij CARlectra Inbouwspecialisten BV bieden we alles wat u nodig heeft om uw camper of caravan te transformeren tot uw ultieme reisgenoot, zodat u altijd comfortabel en veilig op pad kunt gaan, waar uw avonturen u ook brengen.

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!