Diensten

Camper & Caravan

Bij Carlectra begrijpen we dat reizen in stijl en comfort meer omvat dan alleen het ombouwen van uw bedrijfswagen naar een camper. Daarom bieden we niet alleen op maat gemaakte camperombouwservices, maar ook een scala aan camperuitbreidingsopties.

Ombouwen van Bedrijfswagens naar Campers en Meer

Bij Carlectra begrijpen we dat elke reiziger unieke behoeften en voorkeuren heeft. Of het nu gaat om het ombouwen van uw bedrijfswagen naar een camper of het toevoegen van extra functies, we passen ons aan uw wensen aan.

Deskundigheid en Ervaring

Met jarenlange ervaring in het ombouwen van voertuigen hebben we een deskundig team van vakmensen en technici bij CARlectra. We begrijpen de technische aspecten van het ombouwproces en zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd.

Betaalbaarheid

Reizen in stijl behoeft maatwerk, CARlectra biedt kosteneffectieve ombouw- en uitbreidingsopties die aan uw behoeften voldoen zonder uw budget te overschrijden.

Veelzijdigheid

Of u nu op zoek bent naar entertainment, comfort of extra voorzieningen, we hebben een breed scala aan camperuitbreidingen om aan uw wensen te voldoen.

Onze Camper Uitbreidingsopties

Bij Carlectra bieden we een breed scala aan camperuitbreidingsopties, waaronder:

Foresta hefdaken: Wereldwijd het platste slaaphefdak voor de VW T5 / T6 / T6.1

Volledige camperbouw: Laat vakkundig uw bedrijfswagen ombouwen tot een volwaardige camper die volstaat aan uw eisen en wensen.

Levelsysteem: Laat uw camper of caravan voorzien van een volautomatisch levelsysteem.

TV’s met Android Integratie: Geniet onderweg van uw favoriete programma’s en films met geavanceerde tv-systemen die naadloos in uw camper passen.

Wifi in uw Camper: Blijf verbonden met het internet, zelfs op afgelegen locaties, met onze wifi-oplossingen voor campers.

Airco Montage: Houd uw camper koel, zelfs op de warmste dagen, met professionele aircomontage.

Zonnepanelen: Laad uw apparaten op met behulp van zonne-energie en verleng uw reizen zonder afhankelijk te zijn van externe stroombronnen.

Tweede Accusystemen: Verleng uw elektrische autonomie met krachtige tweede accusystemen.

Walstroom Aansluitingen: Sluit uw camper gemakkelijk aan op walstroom voor extra gemak op campings en RV-locaties.

Geavanceerd Verbrandingstoilet: Verbeter het comfort van uw camper met geavanceerde sanitaire voorzieningen.

Luifel Montage: Creëer een schaduwrijke en comfortabele buitenruimte met luifelmontageopties.

Met CARlectra als uw partner voor camperombouw en -uitbreidingen, kunt u niet alleen genieten van het comfort van uw camper, maar ook van alle extra functies die uw reiservaring nog beter maken. Reizen in stijl en gemak is nog nooit zo eenvoudig geweest.

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!