Diensten

Verkeersveiligheid

Bij Carlectra begrijpen we dat het volgen van uw voertuigen van essentieel belang is voor een efficiënt wagenparkbeheer. Onze geavanceerde track & trace oplossingen bieden u real-time inzicht in de locatie en prestaties van uw voertuigen, waardoor u de controle behoudt en kosten bespaart.

Verbeterde Verkeersveiligheid met Target Blu Eye, LaserShield en Flitsmeister

In de wereld van vandaag, waar verkeersdruk en afleidingen op de weg toenemen, is verkeersveiligheid van het grootste belang. CARlectra, uw vertrouwde partner in voertuigaanpassingen, begrijpt het belang van geavanceerde technologieën die uw rijervaring veiliger maken. In dit artikel willen we u graag kennis laten maken met drie van deze innovaties: Target Blu Eye, LaserShield en Flitsmeister.

Target Blu Eye – De ultieme radioverkeersinformatie scanner

Het verkeer kan onvoorspelbaar zijn, en soms kunnen noodvoertuigen zoals politie- en brandweerwagens met spoed passeren. Target Blu Eye is een geavanceerde radioverkeersinformatie scanner die u helpt bewust te blijven van de nadering van deze noodvoertuigen, zelfs voordat u ze ziet. Deze slimme technologie detecteert de radiofrequentie van dergelijke voertuigen en waarschuwt u, zodat u tijdig kunt reageren en de weg kunt vrijmaken. Het verhoogt niet alleen uw eigen veiligheid, maar draagt ook bij aan een soepelere verkeersstroom.

LaserShield – Bescherm uzelf tegen snelheidsmetingen

We weten allemaal dat snelheidsmetingen soms onvermijdelijk zijn. LaserShield is uw schild tegen snelheidsmetingen met lasers. Deze geavanceerde technologie detecteert en waarschuwt u voor naderende snelheidsmetingen, zodat u tijd hebt om uw snelheid aan te passen en boetes te voorkomen. Met LaserShield kunt u ontspannen rijden, wetende dat u beschermd bent tegen ongewenste snelheidsboetes.

Flitsmeister – Uw persoonlijke rij-assistent

Flitsmeister is een van de meest populaire apps voor bestuurders en biedt een breed scala aan functies om uw rijervaring te verbeteren. Van realtime verkeersinformatie en filewaarschuwingen tot snelheidsmetingwaarschuwingen en informatie over flitspalen, Flitsmeister houdt u op de hoogte van wat er op de weg gebeurt. Bij CARlectra kunnen we Flitsmeister naadloos integreren in uw voertuig, zodat u kunt genieten van al deze functies zonder afleiding.

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw voertuig en om deze deskundig te installeren, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Verbeter uw verkeersveiligheid met CARlectra en geniet van gemoedsrust achter het stuur.

Veilig rijden begint hier.

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!