Diensten

Comfort

Bent u op zoek naar manieren om het comfort en de functionaliteit van uw auto of bedrijfsauto te verbeteren? Van stoelverwarming tot draadloos telefoon opladen, en van parkeersensoren tot geavanceerde infotainmentsystemen – Carlectra biedt een uitgebreid assortiment accessoires om uw rijervaring te optimaliseren.

Comfortverhogende Accessoires voor uw Auto bij Carlectra

Carlectra is dé bestemming voor hoogwaardige accessoires die uw autorit aangenamer en praktischer maken. Van stoelverwarming tot draadloos telefoon opladen, en van parkeersensoren tot geavanceerde infotainmentsystemen – Carlectra biedt een uitgebreid assortiment accessoires om uw rijervaring te optimaliseren.

Stoelverwarming voor Ultiem Comfort

Niets verslaat het genot van in een warme stoel stappen tijdens koude winterdagen. Bij Carlectra bieden we hoogwaardige stoelverwarmingssystemen die uw ritten warm en gezellig maken, ongeacht de buitentemperatuur.

Parkeersensoren voor Stressvrij Parkeren

Parkeren kan soms een uitdaging zijn, vooral in drukke stedelijke gebieden. Met onze geavanceerde parkeersensoren kunt u nauwkeurig manoeuvreren en obstakels detecteren om schade aan uw voertuig te voorkomen.

Draadloos Telefoon Opladen

Zeg vaarwel tegen gedoe met kabels. Met draadloos telefoon opladen in uw auto kunt u uw smartphone gemakkelijk opladen terwijl u onderweg bent, zodat u altijd verbonden blijft.

Entertainment Onderweg

Carlectra biedt oplossingen voor entertainment onderweg, zoals het kijken van Netflix en YouTube op uw OEM-scherm, zodat uw lange ritten aangenamer worden dan ooit tevoren.

Beveiliging en Gemak

Wij begrijpen het belang van veiligheid en gemak. Daarom bieden we accessoires zoals pensloten, Carplay, Android Auto en keyless entry om uw voertuig te beschermen en het dagelijkse gebruik te vereenvoudigen.

Cruise Control voor ontspannen rijden

Geniet van ontspannen snelwegritten met cruise control, beschikbaar bij Carlectra. Handhaaf eenvoudig een constante snelheid en verminder de vermoeidheid tijdens lange reizen.

Omvormers voor Stroomvoorziening onderweg

Behoefte aan stroom voor uw elektronische apparaten? Onze omvormers zorgen ervoor dat u uw apparatuur kunt gebruiken, zelfs wanneer u niet in de buurt van een stopcontact bent.

Achteruitrijcamera’s en 360-graden Camera Systemen

Vergroot uw zichtbaarheid en veiligheid bij het achteruitrijden met onze achteruitrijcamera’s en 360-graden camera systemen.

Dashcams voor Bewijsmateriaal

Dashcams zijn een handig hulpmiddel om bewijsmateriaal vast te leggen in het geval van een ongeval of incident op de weg. Carlectra biedt hoogwaardige dashcams voor gemoedsrust.

Blindspot Detectie

Verminder het risico op ongelukken met onze blindspot detectiesystemen, die u waarschuwen wanneer er zich voertuigen in uw dode hoek bevinden.

Bij Carlectra begrijpen we dat elk voertuig anders is, daarom bieden we een scala aan accessoires die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen de juiste keuzes te maken en uw voertuig te upgraden met de nieuwste comfortverhogende technologieën.

Kies voor Carlectra en maak van uw auto de ultieme comfortabele en functionele metgezel op de weg. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om uw rijervaring te transformeren!

Onze diensten

MEER WETEN?

Uw wens is onze uitdaging!