Diensten

Carwrap & PPF

Uw auto is meer dan slechts een vervoermiddel; het is een uitdrukking van uw persoonlijkheid en stijl op de weg. Bij CARlectra begrijpen we dit als geen ander en bieden we u de kans om uw voertuig te transformeren in iets bijzonders met onze Full Carwrap en Design services.

Transformeer uw Auto met CARlectra’s Full Carwrap en Design Services

Uw auto is meer dan slechts een vervoermiddel; het is een uitdrukking van uw persoonlijkheid en stijl op de weg. Bij CARlectra begrijpen we dit als geen ander en bieden we u de kans om uw voertuig te transformeren in iets bijzonders met onze Full Carwrap en Design services.

Full Carwrap: Uw Auto, Uw Stijl

Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering in de kleur van uw auto of een opvallend design om op te vallen, onze Full Carwrap-service maakt het mogelijk. We bieden een breed scala aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, zodat u uw auto volledig naar wens kunt aanpassen. Onze hoogwaardige carwrap-folie beschermt ook uw lak tegen krassen en beschadigingen, waardoor uw auto er niet alleen geweldig uitziet, maar ook goed beschermd is.

Design op Maat: Uniek en Persoonlijk

Bij CARlectra geloven we dat uw auto een verlengstuk van uzelf moet zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen die perfect passen bij uw smaak en persoonlijkheid. Of het nu gaat om het toevoegen van uw initialen, een uniek patroon of zelfs een volledige bedrijfsbranding, ons getalenteerde ontwerpteam staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Professionele Installatie: Kwaliteit staat voorop

Het aanbrengen van carwrap-folie en ontwerpen op uw auto vereist precisie en expertise. Bij CARlectra hebben we een team van ervaren professionals die ervoor zorgen dat uw carwrap en design perfect worden geïnstalleerd. We streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elke stap van het proces.

Bescherming en Persoonlijkheid: De Voordelen van Carwrap en Design

Bescherming:
Onze carwrap-folie beschermt de originele lak van uw auto tegen krassen, steenslag en weersinvloeden, waardoor de waarde van uw voertuig behouden blijft.

Maar wilt u de originele lak van uw auto behouden en de ultieme bescherming? Kies dan voor de PPF (paint protectie folies) van CARlectra, in de volksmond ook wel Xpel genoemd. Wij voorzien uw voertuig van een glanzende of matte transparante folie die zorgt dat krassen en steenslag tot het verleden behoort. De folie is zelfherstellend door zon, warm water of een föhn en hiermee kan eenvoudig een kras weggewerkt worden. We leveren deze folie ook voor de voorruit hiermee is kans op een ster nihil. U kunt kiezen voor een full PPF wrap of bijvoorbeeld alleen de neus of juist de dorpels. Uw wens is onze uitdaging.

Uniekheid:
Met onze Full Carwrap en Design services kunt u uw auto onderscheiden van de rest en uw persoonlijke stempel drukken.

Flexibiliteit:
Als u ooit van gedachten verandert, kan de carwrap-folie eenvoudig worden verwijderd zonder de lak van uw auto te beschadigen.

Bij CARlectra streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen en uw auto te transformeren in een uniek kunstwerk op wielen. Of het nu gaat om het veranderen van de kleur van uw auto, het toevoegen van een opvallend ontwerp of het beschermen van uw lak, onze Full Carwrap en Design services bieden de perfecte oplossing. Maak vandaag nog een afspraak bij CARlectra en laat ons u helpen uw auto te laten opvallen en te beschermen met stijl. Uw droomauto wacht op u!

Onze diensten

MEER WETEN OVER DIT PRODUCT?

Uw wens is onze uitdaging!